A’ sguabadh às do chunntas
Log a-steach air an làrach no san aplacaid agus tagh SETTINGS > DELETE ACCOUNT. Nuair a dhearbhas tu, thèid an dàta gu lèir a sguabadh às.
Ma tha an fho-sgrìobhadh agad gnìomhach no gun tighinn gu crìch, tha sguabadh às cunntais à comas gus nach tèid cunntas a sguabadh às fhad ’s a tha bileachadh gnìomhach. Cuir dheth an fho-sgrìobhadh an toiseach. Faodaidh taic an cuingealachadh a thoirt air falbh ma dhearbhas tu gun deach an fho-sgrìobhadh a stad.