Do chuntas a scriosadh
Logáil isteach ar an suíomh nó san aip agus roghnaigh SETTINGS > DELETE ACCOUNT. Scriosfar na sonraí go léir nuair a dheimhníonn tú.
Má tá do shíntiús gníomhach nó mura bhfuil sé imithe in éag, tá scriosadh cuntais díchumasaithe chun cosc a chur ar scriosadh agus billeáil fós gníomhach. Cealaigh do shíntiús ar dtús. Féadfaidh an tacaíocht an srian a bhaint má dheimhníonn tú gur stopadh an síntiús.